Çolak Yapı olarak; tadilat, seramik uygulama, alçı ve boya, dış cephe mantolama, kapı ve pencere sistemleri, doğal taş uygulamaları, kartonpiyer ve asma tavan, elektrik ve su tesisatı, zemin kaplamaları, mutfak dolapları satış ve uygulama hizmetleri ayrıca boya badana, stropiyer, kartonpiyer, alçı, alçıpan, asma tavan, yağlı boya, silikonlu boya, plastik boya, duvar kağıdı, saten boya hizmetleri vermekteyiz.
Uygulama yapılacak yere ücretsiz keşif hizmetimiz mevcuttur. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her noktasına profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizinde desteği ile teknolojik gelişmelere ayak uydurarak sizlere daima en iyisini ve kalitesini sunmaya özen göstermekteyiz. “Kaliteli iş, memnun müşteri, yeni sipariş” prensiplerini kabullenerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Alçı ve Boya Uygulamalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Astar homojen olmayan yüzey emişini homojen hale getirir, yapışkanlığıa arttırır, boya sarfiyatını azaltır ve sonraki katmanlarda macun, boya gibi malzemelerin özelliklerini yitirmemesini ve yüzey ile bütünleşmesini sağlar.
Alçı yada boya işlemlerine başlamadan önce, mutlaka yüzey durumuna uygun astar kullanılmalıdır.
Tozuma karakterli çimento esaslı mineral yüzeylerde (brüt beton, sıva, vb..) ilk astarlama işlemi uygulanmalıdır. Tozuma yapmayan çimento esaslı mineral yüzeylerde (brüt beton, sıva, vb.), betopan, alçıpan levhalarda boya ve macun uygulamasına geçilmeden önce, dış cephelerde uygulanacak boyanın astarı, iç cephelerde ise Alpina Astar veya Alpina Macun Astarı ile ilk astarlama yapılmalıdır.
Saten alçı, kireç, badana, vb.tozuma yapan yüzeylere boya uygulamasına geçmeden önce astar uygulanmalıdır.
Astar alırken profesyonel bir boyacıdan yardım almak en doğrusudur.
Astar uygulanmazsa ne olur? Alçı çekilen yüzey zımpara yapıldıktan sonra astar uygulanırsa zemindeki toz tamamen ortadan kalkar ve boya direk zemine yapışır. Boya zemine ne kadar sağlıklı nüfus ederse o kadar sağlam olur. Boya silinirken daha dayanıklı olur.